7. maaliskuuta 2011

SILVERIT TESTISSÄ


Heippa! Sain tuossa taannoin testattavaksi aikamoisen kasan erilaisia tuotteita, jotka on tarkoitettu lähinnä vaaleiden hiusten värin kirkastamiseen ja keltaisuuden taittamiseen. Tosin Goldwellin 10V ja Kc professionalin fefreshing color mask ovat minulle jo entuudestaan tuttuja tuotteita.


NAAMIOT


Crestol professional color closs, 01 helmenvaalea. 75ml
"suunniteltu kirkastamaan, syventämään sekä piristämään hiusten sävyä - säilyttäen sävyn nuorena. Antaa hiuksille joustavuutta ja luonnollista kiiltoa."

Fiilikset tuotteesta: Tuotteen haju oli mielestäni hieman käsivoidemainen eikä miellyttänyt minua juuri ollenkaan. Tuote tuntui hoitavalta ja hiukset oli melko helppo selvittää käytön jälkeen, taittoi hieman keltaisuutta ja teki hiuksista luonnollisen sävyiset. Tuubi on mielestäni onnettoman pieni ja tuntuu ettei tuo riitä kuin muutamaan kertaan. Crestolin color clossista sävyjä löytyy useampia.  Hinta n. 10€
Arvosana: +++Kc professional refreshing color mask, silver. 200ml
"sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille hiuksille. Saat hetkessä vastavärjättyjen hiusten loiston ja hehkun, samalla kun B5 -vitamiini ja keratiinijohdannaiset korjaavat ja rakennepaikkaavat käsiteltyä hiusta"

Fiilikset tuotteesta: Tuotteen käytön jälkeen hiukset oli helppo selvittää ja mielestäni tuote on huippu hyvä silvershampoon tai sävytteen kaveriksi hoitoaineena! Yksinään käytettynä pieni sävyero ja kirkastus.
Hinta-laatusuhteeltaan parempi kuin Crestol. 9 sävyn valikoima. Hinta 9.90€
Arvosana: ++++


SÄVYTTEET 


Biozell intensiivisävyte, viileän vaalea. 100ml
"sävyttää, hoitaa, antaa loistavan kiillon. Pidentää värin kestoa. Kirkastaa harmaat hiukset ja neutraloi keltaisuutta."

Fiilikset tuotteesta: Kokeilin tuotetta hoitoaineen seassa ja annoin vaikuttaa hetken. Tämän jälkeen hiukset oli helppo selvittää eikä jäänyt karheaksi. Hiusten sävy kirkastui ja keltaisuus taittui mielestäni hyvin, joten tuotteen hinta-laatusuhde on todella hyvä. Tuote on kotimainen, eikä sisällä ammoniakkia. Sävyjä löytyy viileän vaalean lisäksi myös suklaanruskea ja lämmin punainen. Hinta 7-8€
Arvosana: ++++Goldwell soft color 10V violet blonde. 125ml
"hoitava vaahtosävyte, lisää kiiltoa ja syventää väriä."

Fiilikset tuotteesta: Tuotetta on helppo käyttää ja levittää mutta hiusten selvittäminen käytön jälkeen, ainakin minulla, oli melkoista tuskaa. Sävyttää ja taittaa keltaisuutta kiitettävästi mutta saa pitkää miinusta siitä, että kuivattaa hiuksia todella paljon. Valittavissa 18 eri sävyä. Hinta 17€
Arvosana: ++Four reasons, silver mist. 250ml
 "rakennepaikkaava hopeasuihke vaalentaa ja taittaa keltaisuutta vaaleista tai harmaista hiuksista"


Fiilikset tuotteesta: Tuotetta oli helppo käyttää ja taittoi hieman keltaisuutta tuoden ainakin minun vaaleisiin hiuksiin jonkin verran hopeansävyä ja harmautta. Pitää varoa suihkimasta liikaa, sillä muuten hiuksista tulee likaiset. Taittoi hieman keltaisuutta. Hinta 9€
Arvosana: +


Naamioista Kc professionalin refreshing color mask pitää pintansa suosikkinani riittoisuuden, hinta-laatusuhteensa ja  hoitavuutensa puolesta. Sävytteistä lemppariksi nousi yllättävän hyvä kotimainen Biozell intensiivisävyte, joka hoitavuudellaan, toimivuudellaan ja edullisella hinnallaan voittaa kuivattavan Goldwellin soft colorin mennen tullen. Four reasonsin silver mist puolestaan tuntuu melkoiselta humpuukilta näin suoraan sanottuna, ja kyllä harmittaisi jos olisin erehtynyt tuotteen ostamaan.
Oletteko te kokeillut joitan näistä tuotteista, mitä olitte mieltä?

10 kommenttia :

 1. Jostain syystä postaus ei näkynyt aiemmin blogissani, kiitos asiasta huomauttaneille lukijoilleni :)

  VastaaPoista
 2. O you have a good blog! I am your reader) come to be friends))

  VastaaPoista
 3. Want them all!!!!!!!!!!!

  xxx

  Angie

  P.S:chasingkitesbyangie.blogspot.com
  Don't bother to pass by anytime..:)

  VastaaPoista
 4. KC colormask, ehdoton ykkönen!:) Oon käyttänyt sitä jonkun aikaa Keunen silvershampoon rinnalla, ja täytyy myöntää että on kyllä tehokas poistamaan keltaisuutta. Lisäksi on riittävän hoitava ainakin mun hiuksiin.

  VastaaPoista
 5. Le petite blonde, thank you!

  Angie, i will!

  Sofiina, joo se on kyllä ihan huippu hoitsikkana!

  VastaaPoista
 6. Tuo Goldwell:in Soft color on aika käytännöllinen. Minulle se toimii juurikasvun peittäjänä aikoina, jolloin ei vielä jaksaisi värjätä.
  Ja kun on punaiset hiukset, väri tuppaa haalistumaan. Tuo aine estää ainakin pahinta värin kulumista.
  Ja kun kysyit niistä Lumene-meikeistä; Olen tykästynyt siihen mineraalipuuteriin. Sen sävy on täydellinen ja se levittyy mukavasti jättämättä pahempaa "naamiota".
  Kokonaisuudessaan kaikki ne olivat hyvin luonnollisia, ja erityisesti pidin myös rajauskynästä. Sillä sai sopivan paksun rajauksen, ja se lähti tarvittaessa helposti pois.

  VastaaPoista
 7. Tuota Silver Mist -suihketta täytyy joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 8. vois joskus tehä toisinpäin, eli lukee arvoselun ensin ja sitten vasta ostaa:D ostin tänää just ton silver mistin, mut en halunnu vielä kokeilla, kun ei oo ihan puhtaat hiukset, ni päätin tulla lukemaa vähä arvostelua tuotteesta.. noh, ehkä se ees vähä toimis..

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8/9/13 15.17

  mistä tota kc colormaskia saa? :)

  VastaaPoista
 10. Mistä tuota Biozelliä saa ostaa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, piristit päivääni! :)